opc_loader
7 dagen per week open! ZATERDAG van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Haba spel [3 jaar +] Boomgaard-memoriespel - 3273 - De Haba spellen winkel

Haba,HB3273,11297/0
12,50
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving
Haba spel Boomgaard-memoriespel - 3273 - De Haba spellenwinkel

Alarm! De brutale raaf staat op het punt jullie lekkernijen weg te kapen. Verzamel al het fruit door de bij de gegooide kleur passende vruchten om te draaien. Het doel van het spel is om al het fruit te verzamelen voordat de raaf alles van jullie wegkaapt.1 raaf, 1 speelbord, 16 fruitkaartjes, 4 fruitmanden, 1 dobbelsteen, spelregels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
HB3273,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] Boomgaard-memoriespel - 3273 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: