opc_loader

Wensenlijst


7 dagen per week geopend!
 Niet winkelen? Bestel in onze webshop, vanaf € 20,= gratis verzenden met PostNL of haal het op, snel, veilig en makkelijk! 
Contact: ☎️ 072-5280765 of mail ons 24/7:  [email protected]

De Houten Trein in Alkmaar

 
De Houten Trein is een  prachtige speelgoed en kinderboeken winkel in het oude centrum van Alkmaar met een grote sortering houten speelgoed en kinderboeken. De merken HabaKaplaOstheimer, Sigikid, De Noest, Van Dijk toys, New Classic toys, SelectaSchleichDjecoAirfixLeon Schuijt Bouwplaten, Wilesco stoommachinesCorolle en Zonnespel cooperatieve spellen zijn slechts een kleine greep uit wat wij voeren van houten speelgoed.  Denk bijvoorbeeld aan speelkeukens, speelwinkeltjes, speelboerderijen, speelgoed treinen, poppen, knuffels, houten loopfietsen, spelletjes en nu ook met heel veel kinderboeken en jeugdboeken met bijhorende accessoires. Zoals knuffels en kinderkamer accessoires van Dikkie Dik, Woezel en Pip, Nijntje, Barbapapa, Lillifee en Molletje. Maar ook een prachtig assortiment handpoppen en vingerpoppen van het merk The Puppet Company.

 

 

De Speelgoed- en kinderboekwinkel, twee gespecialiseerde winkels in één waar de sfeer van vroeger terugkomt in een modern jasje. Kom langs en beleef de sfeer van hoe een echte winkel zou moeten zijn.


De Houten Trein

.

Ons assortiment bestaat uit vele duizenden boeken voor kinderen en jong volwassenen, dus van 0 tot 16 jaar ongeveer. Alle boeken staan op leeftijd gerangschikt zodat zoeken erg makkelijk gaat. Wij vinden de sfeer in onze kinderboekenwinkel erg belangrijk, daarom iser een tafel aanwezig waar kinderen kunnen kleuren, liggen er zit zakken, een vloerkleed en staat er een heuse prinsessen stoel waar kinderen en volwassenen heerlijk kunnen gaan zitten en of liggen en alle boeken op hun gemakje kunnen inzien. Ja, u mag dus alle boeken op uw gemakje bekijken en daar heerlijk de tijd voor nemen. Maar u kunt natuurlijk ook al onze boeken via onze webwinkel bekijken en bestellen, de online kinderboekenwinkel De Houten Trein

.


De Houten Trein Speelgoed

.

Niet alleen leesboeken hebben wij staan, ook heel erg veel werkelijk schitterende prentenboeken, de meesten van  uitgeverij Christofoor. Luisterboeken ontbreken ook niet aan ons assortiment, want wat is er nu lekkerder dan luisteren naar een goed verhaal als je in de auto naar je vakantie bestemming tuft....juist...een  luisterboek.

.

Kinderboeken, luisterboeken, flapjesboeken, prentenboeken, pop-up boeken, vertelplaten, leerboeken, AVI boeken, kijk boeken, zoekboeken, atlassen, bijbels, kookboeken, serie's voor de ouderen...kortom...heel erg veel boeken.

.

Bekende titels worden overal verkocht, natuurlijk ook bij ons, maar wist u dat de wat meer onbekendere titels vaak veel mooier en spannender zijn. Laat u daarom uitgebreid informeren naar juist datgene wat niet iedereen kent....er is namenlijk nog zoveel meer dan alleen dat, wat iedereen al heeft of van heeft gehoord! Een uitgebreid team van professionals staat bij ons voor u klaar om u, juist over deze onbekendere titels, te informeren.

 .

Kom langs en laat u inspireren door onze heerlijk winkel, in alle rust bladeren en lezen en droom weg in een andere wereld.....

De Houten Trein Alkmaar