opc_loader

Het is zover, Grimm's maakt vanaf nu eindelijk deel uit van onze collectie!!

Grimm's

 

De geschiedenis van Grimm's:De fimra Grimm's ontwerpt en maakt zeer degelijk houten speelgoed. Het eenvoudige ontwerp laat veel aan de creativitiet van kinderen zelf over, eenvoud is de ware kracht van het merk Grimm's!

Bij de productontwikkeling laat Grimm's zich leiden door de Waldorfpedagogiek, maar ook door de Montessori gedachten.

Kinderen en volwassenen voelen zich zeer aangetrokken door de prachtige kleuren en mooie ongelakte oppervlakten van Grimm's houten speelgoed. De plantaardige olien waarmee de Grimm's producten zijn behandeld zorgen voor een oppelvlakte waardoor de structuur van het hout goed bewaard blijft. Hierdoor ontstaat er ook een grotere speelwaarden omdat bij het bouwen de oppervlakte stroef genoeg is dat de delen niet van elkaar afglijden.

Grimm's producten zijn allen stuk voor stuk uniek, door het handwerk is ieder onderdeel altijd verschillend, de kracht van handgemaakte houten speelgoed!

Grimm's hanteert de hoogste Duitse standaard voor hun producten met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid! Daarom voldoen de producten van Grimm's aan de hoogste eisen voor kleur en olie die de Eropese unie oplegt (EN71) en de eisen die de Verenigde Staten van America stelt aan producten.

 

piktrogramm_nachhaltigkeit  Het hout dat Grimm's gebuikt is afkomstig uit productie bossen, ieder boom die wordt gekapt wordt tevens herplant.

piktrogramm_farben_oele  Alle kleurstoffen en oliien zijn gecertificeerd volgens de EN 71 and CPSIA/ASTM 963 standaarden. Ze zijn compleet veilig!

piktrogramm_oeko_tex  De fabriek waar Grimm's poppen worden gemaakt zijn Oeko-Tex gecertificeerd.

piktrogramm_werkstaetten_fuer_behinderte_menschen Sommige van de Grimm's producten worden gemaakt in samenwerking met onze gehandicapte medemens. 

grimms_piktrogramm_therapie_erpr  De meesten van Grimm's producten zijn ook bruikbaar voor therapeutische doeleinden.

piktrogramm_pflegehinweis  Als u artikelen van Grimm's wilt schoonmaken gebruik dan uitlsuitend een warme vochte doek, dompel nooit een Grimm's artikel onder water.

grimms_piktrogramm_verpackung  Het is voor Grimm's belangrijk om zo weinig mogelijk verpakking te gebruiken! Ze willen zo weinig mogelijk bijdragen aan de wereldweide verspilling. Alleen de meeste noodzakelijke verpakking die nodig is voor een veilig transport wordt gebruikt.Wij van De Houten Trein willen graag Grimm's producten verkopen, niet alleen omdat ze zo mooi zijn maar vooral vanwege de filosofie van het merk. In onze winkel aan de voordam in Alkmaar proberen wij zoveel mogelijk duurzaam te ondernemen en merken te verkopen die dit ook hoog in het vaandel hebben staan. Wij verpakken onze artkelen die we via internet versturen uitlsuitend in herbruikbare verpakkingsmaterialen. In 2017 hebben wij onze verlichting vervangen door LED verlichting wat meer dan 50% in ons energie verbrukt scheelt. Ook staat onze verwarming weinig aan en houden wij onze deur gewoon dicht om de warmte niet naar buiten te laten gaan. Kortom, we proberen ons steentje bij te dragen aan een betere wereld!

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Verzending

Verzending binnen 2 werkdagen met PostNL (Lampjes met naam wijken daarvan af)