opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Grimm's Decoratie Verjaardagsring cijfer 6 - Grimms 04560

Artikelnr: gr04560 / 101071 /
Grimm's,gr04560,101071/0
5,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
30270
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Onze cijferpluggen zijn prachtig als verjaardagsnummers om te versieren met een verjaardagsring, de verjaardagsspiraal of individuele levenslichtjes op de verjaardagstafel. De cijfers kunnen ook worden gebruikt op de seizoenstabel voor de betreffende maand.
Hout: Lindenhout in kleur geglazuurd.
Afmetingen: hoogte ca. 9cm.

De fimra Grimm's ontwerpt en maakt zeer degelijk houten speelgoed. Het eenvoudige ontwerp laat veel aan de creativitiet van kinderen zelf over, eenvoud is de ware kracht van het merk Grimm's! Bij de productontwikkeling laat Grimm's zich leiden door de Waldorfpedagogiek, maar ook door de Montessori gedachten.
Kinderen en volwassenen voelen zich zeer aangetrokken door de prachtige kleuren en mooie ongelakte oppervlakten van Grimm's houten speelgoed. De plantaardige olien waarmee de Grimm's producten zijn behandeld zorgen voor een oppelvlakte waardoor de structuur van het hout goed bewaard blijft. Hierdoor ontstaat er ook een grotere speelwaarden omdat bij het bouwen de oppervlakte stroef genoeg is dat de delen niet van elkaar afglijden.

Extra informatie
gr04560,Grimm's

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: