opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Grimm's [1 jaar +] 12 delige regenboog - Grimms 10670

Artikelnr: gr10670 / 13274 /
Grimm's,gr10670,13274/0
85,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
24807
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
Grimm's 12 delige regenboog - Grimms 10670

Dit product is gemarkeerd met het zegel "Speel goed". Hout: Basswood kleur gelakt. Afmetingen: lengte 38 cm, hoogte 18cm.

De fimra Grimm's ontwerpt en maakt zeer degelijk houten speelgoed. Het eenvoudige ontwerp laat veel aan de creativitiet van kinderen zelf over, eenvoud is de ware kracht van het merk Grimm's! Bij de productontwikkeling laat Grimm's zich leiden door de Waldorfpedagogiek, maar ook door de Montessori gedachten.
Kinderen en volwassenen voelen zich zeer aangetrokken door de prachtige kleuren en mooie ongelakte oppervlakten van Grimm's houten speelgoed. De plantaardige olien waarmee de Grimm's producten zijn behandeld zorgen voor een oppervlakte waardoor de structuur van het hout goed bewaard blijft. Hierdoor ontstaat er ook een grotere speelwaarden omdat bij het bouwen de oppervlakte stroef genoeg is dat de delen niet van elkaar afglijden.
Grimm's producten zijn allen stuk voor stuk uniek, door het handwerk is ieder onderdeel altijd verschillend, de kracht van handgemaakte houten speelgoed! Grimm's hanteert de hoogste Duitse standaard voor hun producten met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid! Daarom voldoen de producten van Grimm's aan de hoogste eisen voor kleur en olie die de Eropese unie oplegt (EN71) en de eisen die de Verenigde Staten van America stelt aan producten.
Extra informatie
gr10670,Grimm's

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: