opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Leukste winkel verkiezing van Alkmaar:

De leukste winkel verkiezing van Alkmaar wordt om het jaar gehouden, ieder even jaar om precies te zijn, en is door Alkmaar Prachtstad in 2010 in het leven geroepen.

Alkmaar Prachtstad is een onafhankelijk orgaan dat in het leven is geroepen om de stad Alkmaar op alle fronten te promoten en om te laten zien hoe vreselijk leuk Alkmaar wel niet is!

Alle winkels in heel Alkmaar doen automatisch mee en dat zijn er meer dan 500. Iedereen mag stemmen, dat gebeurd via de site van Alkmaar Prachtstad en je kan je stem maar één keer uitbrengen.

In 2010 zijn wij geeindigd op de 2e plaats!

In 2012 zijn wij geeindigd op de 1e plaats!!

In 2014 zijn wij wederom geeindigd op de 1e plaats!!!

In 2016 zijn er geen verkiezingen gehouden....


In 2017 zijn we wederom 1e geworden !

U zult begrijpen dat dit voor ons een hele eer is, vooral omdat hieruit blijkt dat onze inspanning om anders te zijn, goed te zijn en vooral bevlogen te zijn met klant en product, heel erg gewaardeerd wordt door de consumentLeukste winkel Alkmaar