opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Haba spel [3 jaar +] Tapsi, Flo en Co Verzamle al het speelgoed

Artikelnr: hb1307024003 / 104320 /
Haba spellen 3 jaar +,hb1307024003,104320/0
32,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
35249
Voorraad
Voorraad:
  11  items
Beschrijving

Een schattig borspel voor kinderen vanaf 3 jaar, waarin je als kitten of puppy zoveel mogelijk speelgoed in je mandje verzamelt.

Tapsi, Flo, Tine en Flocke gaan heerlijk in de tuin spelen! De puppy's en kittens spelen haasje over, en iedere keer als ze iemand passeren, dan verdienen ze daar een speeltje mee. Rol met de dobbelsteen, en verplaats jouw puppy of kitten naar het eerstvolgende vakje met de zelfde kleur. Ga je voorbij een van de andere spelers? Dan mag je een speeltje van de stapel pakken en in je mandje leggen. Als alle speeltje verdeeld zijn, dan kun je het bord omdraaien en de speeltjes voor de mandjes uitstallen, zodat je (zonder te tellen) gemakkelijk kunt zien wie de meeste speeltjes heeft verzameld en heeft gewonnen!


Afmetingen27x27x7 cm

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb1307024003,Haba spellen 3 jaar +

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: