opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Rode Pier en heks Hella

Artikelnr: / 101557 /
Paars,Christofoor prentenboek,101557/0
12,95
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
36710
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Een avontuurlijk verhaal plus achtergrondinformatie om zelf te lezen Rode Pier en heks Hella (avontuur) Heks Hella is boos. Alle kruiden in haar tuin gaan dood. Rode Pier weet hoe het komt. Hij zegt: ‘Ik kan de grond beter maken. Tover jezelf maar om in een worm, dan laat ik je wat zien…’ Hallo, worm! (informatief) Een worm heeft geen poten. Hoe graaft hij dan? Hij heeft geen ogen, maar kan toch zien. Lees, kijk, doe en ontdek de wereld onder de grond. Een worm is een wonder. Een prachtig zelfleesboek voor kinderen van eind groep 3 (vergelijkbaar met AVI E3).

Christofoor boeken bij De Houten Trein Alkmaar: Christofoor wil boeken uitgeven, die de mens in staat stellen zich zelf innerlijk te vernieuwen en zijn horizon te verbreden, om daardoor de samenleving nieuwe impulsen te geven.

Christofoor geeft zowel boeken uit van Nederlandse als van internationale auteurs en illustratoren. De uitgeverij vierde in 2015 haar 40-jarig jubileum!

Extra informatie
Christofoor prentenboek

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items