opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Christofoor Adult - Het maakt uit hoe je sterft - Visies op euthanasie - Thom Kloes - paperback

Artikelnr: 9789060388693 / 103224 /
Paars,Christofoor adult,9789060388693,103224/0
18,50
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
33689
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Sinds euthanasie in Nederland in 2002 binnen bepaalde grenzen wettelijk werd toegestaan, wordt het steeds meer geaccepteerd als een aanvaardbare en waardige manier om te sterven. Veel mensen willen dat deze zelfbeschikking over het levenseinde een ‘grondrecht’ wordt, en ongetwijfeld zal deze wens binnen afzienbare tijd steeds meer gemeengoed worden. Maar dit werpt belangrijke vragen op, zoals: gaat het werkelijk om zelfbeschikking? En welke rol spelen drijfveren, zoals angst voor het lijden, afkeer van het verlies van waardigheid, het niet kunnen accepteren van afhankelijkheid, eenzaamheid, of het gevoel anderen tot last te zijn? Het is belangrijk dat we ons realiseren dat je bij euthanasie je levensweg niet volbrengt. Wat kan de bijzondere betekenis zijn van een laatste levensfase, wat missen we als we ons leven voor ons natuurlijke stervensmoment beëindigen? Welke invloed heeft dat op de doorgang naar een ander bewustzijn dat zich na de dood ontvouwt? Deze en andere vragen rondom levensbeëindiging worden in dit boek besproken vanuit uiteenlopende invalshoeken door auteurs die zich hier, in hun werk, vrijwel dagelijks mee bezig houden

Christofoor boeken bij De Houten Trein Alkmaar: Christofoor wil boeken uitgeven, die de mens in staat stellen zich zelf innerlijk te vernieuwen en zijn horizon te verbreden, om daardoor de samenleving nieuwe impulsen te geven.

Christofoor geeft zowel boeken uit van Nederlandse als van internationale auteurs en illustratoren. De uitgeverij vierde in 2015 haar 40-jarig jubileum!
Extra informatie
9789060388693,Christofoor adult

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: