opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!
Zonnespel

Zonnespel - Sunnygames, coöperatieve gezelschapspellen:

 

Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor Zonnespel coöperatieve spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.

Het assortiment van Zonnespel spellen bestaat momenteel uit 14 spellen oplopend in leeftijd van 3 tot en met 11 jaar instapleeftijd.

dit betekent dat het spel geschikt is voor kinderen vanaf de aangegeven leeftijd, maar ook zzer geschikt is voor alle leeftijden daarboven. Het is ontzettend leuk om deze spellen te spelen met verschillende leeftijden, zelfs met volwassenen onderling

Resultaat:1
Resultaat:1