opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Mount Everest - [7 jaar +] - Coöperatief spel van Zonnespel - Sunnygames

Artikelnr: 9789079629084 / 17557 /
Amazone,Zonnespel 7 jaar +,9789079629084,17557/0
24,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
10916
Voorraad
Voorraad:
  12  items
Beschrijving
Mount Everest - Coöperatief spel van Zonnespel

Een team bergbeklimmers doet een poging om de top van de berg te bereiken. Tijdens de klim krijgt het team te maken met allerlei hindernissen: moeilijk begaanbare plekken, zware weersomstandigheden en kleine ongelukken.

Door goede samenwerking en met de juiste materialen kan de klim worden voortgezet. Maar soms zullen de klimmers tussendoor moeten afdalen om hun uitrusting aan te vullen bij een bevoorradingspunt.

MOUNT EVEREST is een echt team-spel waarbij de spelers goed leren samenwerken. Voor ervaren spelers zijn er twee varianten toegevoegd waarbij het gewicht van de uitrusting een belangrijke rol speelt. 

Zonnespel of Sunnygames Coöperatief spellen bij De Houten Trein. Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel Coöperatief spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor Zonnespel Coöperatief spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.Het assortiment van Zonnespel spellen bestaat momenteel uit 16 spellen oplopend in leeftijd van 3 tot en met 11 jaar instapleeftijd.

Dit betekent dat het spel geschikt is voor kinderen vanaf de aangegeven leeftijd, maar ook zeer geschikt is voor alle leeftijden daarboven. Het is ontzettend leuk om deze spellen te spelen met verschillende leeftijden, zelfs met volwassenen onderling

Extra informatie
9789079629084,Zonnespel 7 jaar +

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: