opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Naam lampje hout Luchtballon tussen de sterren -In 7 kleuren leverbaar - Naam voor op de lamp opgeven aan het eind in het bestelproces bij opmerking!

Artikelnr: 101617 / 101617 /
Houtlokael,101617,101617/0
49,95

Kleur lampjes

Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
36867
Voorraad
Voorraad:
  100  items
Beschrijving

De naam geeft u op aan het eind van het bestelproces bij het afrekenveld!!
Naam lampje met naam naar keuze, in 7 kleuren mogelijk. Geef in het bestelproces bij opmerking de naam op.
Levertijd ongeveer 8 werkdagen

Een nieuw ontwerp! We hebben de thema lamp met naam een facelift gegeven; de thema's vernieuwd en de behuizing aangepast. Natuurlijk vinden we dit leuk om te doen, maar de omstandigheden dwongen ons er ook toe. Door de sancties jegens Rusland is de import van het hout dat we gebruiken stop gezet. Onze huidige voorraad is dus eindig en we zullen een alternatief moeten zoeken. De behuizing bestaat nu deels uit textiel waarmee we veel hout besparen. Omdat textiel flexibel is, bood dat de mogelijkheden om van de rechte vormen af te stappen en te experimenteren met rondere lijnen.

De naampaneeltjes zijn van doorschijnend acrylaat en niet geverfd. De letters worden nog steeds uitgesneden en laten wit licht door. Het fotograferen van lampen is soms lastig vanwege het tegenlicht, maar we hebben geprobeerd om de kleuren zo realistisch mogelijk over te laten komen op de foto's.

De lamp is 24 cm breed, 18,5 cm hoog, 9,5 cm diep en kan zowel staan als hangen. De lamp is voorzien van een snoer met schakelaar van 1,70 meter lang.

Extra informatie
101617,Houtlokael

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: