opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Sigikid Roestvrijstalen waterfles voor kinderen, 400 ml

Artikelnr: sig25380 / 100814 /
Apricot,Sigikid,sig25380,100814/0
20,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
36218
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Vergeet niet te drinken! Elke kinderrugzak bevat ook een waterfles als dagelijkse metgezel. Het moet hygiënisch zijn, veel verdragen en, het beste van alles, het drinken tot een plezier maken met een favoriet motief. U kunt kiezen uit vele kleurrijke ontwerpen - voor het grootste deel hebben we bijpassende lunchboxen, servies of zelfs rugzakken in ons assortiment. Deze waterfles met rode tractor heeft een inhoud van 400 ml en heeft een eenvoudig te gebruiken schroefdop: met siliconen afdichting, BPA-vrij, volledig demonteerbaar voor grondige reiniging. Als de sluiting verloren gaat, kunt u bij ons een vervangend exemplaar bestellen. De fles zelf is gemaakt van food-grade roestvrij staal, ongecoat aan de binnenkant en gemakkelijk schoon te maken. Omwille van het mooie printmotief raden we aan om hem met de hand schoon te maken, zodat je kleine mus lang van zijn flesje kan genieten.


Let op: De roestvrijstalen fles is hittebestendig, maar niet geïsoleerd. Schenk daarom geen warme dranken in, zodat kinderen hun fles te allen tijde veilig kunnen aanraken. Vermijd ook koolzuurhoudende dranken, omdat de te hoge druk ervoor kan zorgen dat de fles gaat lekken.

Product
Bovenste:85% roestvrij staal, 15% polypropyleen
Materiaal binnenkant:Siliconen ring als pakking
Aanbevolen leeftijd:1-8 jaar
Afmetingen (B x H x L in cm):6,3 x 18 x 6,3 cm
Extra informatie
sig25380,Sigikid

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: