opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Cobi F4U-4 CORSAIR

Artikelnr: co2417 / 104463 /
Blauw,Cobi,co2417,104463/0
55,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
35428
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Bij De Houten Trein bent u aan het juiste adres voor al uw Cobi bouwsteentjes sets. Cobi is de andere fabrikant van plastic bouwsteentjes en past naadloos op alle andere merken zoals Lego en Sluban. Sinds 2013 is dit merk Cobi verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Cobi is echter geen nieuw merk. De bouwsteentjes van Cobi worden al sinds 1992 in Polen geproduceerd en zijn in meer dan 60 landen verkrijgbaar. Dankzij de toenemende populariteit van Cobi is het merk nog steeds aan het groeien. Cobi produceert tevens een aantal producten waarvoor zij de licentie hebben gekregen. De Boeing 787 Dreamliner en de Willy's Jeep zijn daar voorbeelden van.

COBI Small Army World of Tanks is een collectie tanks op basis van het online spel dat bekend is over de hele wereld. De collectie bestaat uit 16 meest populaire pantservoertuigen. Waaronder Duitse, Amerikaanse, Britse en Russische tanks. Fans zullen genieten van het bouwen van de tanks die ook voorkomen in het spel en daarnaast kan je voordeel behalen tijdens het spelen van online gevechten. Bij elke tank krijg je een unieke code die je online kan gebruiken. Met deze code boek je sneller vooruitgang in het spel, kan je je skills verbeteren en zelfs een beschadigde tank repareren.
Extra informatie
co2417,Cobi

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items