opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Wij vieren feest - Lente & zomer

Artikelnr: 9789060389508 / 103524 /
Paars,Christofoor karton,9789060389508,103524/0
16,95
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
34019
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Een uniek kijk- en voorleesboek gemaakt vol kleurrijke wolschilderijen. Beleef de feestlelijk momenten in de lente en de zomer met dit kartonboek op groot formaat.

In de warme wolschilderijen van Annefleur ontdek je samen met jonge kinderen de belofte van de lente bij Maria Lichtmis, voel je het spannende van verkleden met Carnaval, de warmte van het Sint Jansvuur, en het plezier van een zomerse verjaardag op het strand. Loop mee in de optocht van Palmpasen, vind het mooiste ei met Pasen en dans om de meiboom met Pinksteren. De gedichtjes van Susannah maken het feest compleet. Een prachtig boek om open neer te zetten, thuis, in de klas en op elke seizoenstafel. Wij vieren feest! is een uniek kinderboek gemaakt met illustraties van wol. De magische gedichtjes spreken tot de verbeelding en nodigen uit om je onder te dompelen in de sfeer van ieder jaarfeest. Het boek is van stevig karton en lekker groot, zodat je zowel heerlijk in kan lezen met je kindje en het boek prachtig op de jaartafel gezet kan worden. In dit boek komen de volgende lente en zomerfeesten aanbod: -Maria Lichtmis -Carnaval -Palmpasen -Pasen -Pinksteren -Sint Jan
Extra informatie
9789060389508,Christofoor karton

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items