opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Zie ook onze Blog!

Wij zijn verhuisd!

Ons nieuwe adres: Huigbrouwerstraat 24, hier vindt u al onze geweldige artikelen in het oudste pandje van Alkmaar (1470) op maar liefst twee verdiepingen!

U kunt ook een bestelling plaatsen in onze webshop en kiezen tussen verzenden met PostNL of ophalen in onze winkel.
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected] 

Het nieuwe Borstvoedings boek

Artikelnr: 9789060388426 / 101290 /
Lichtroze,Christofoor informatief,9789060388426,101290/0
25,95
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
36545
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving

Dit populaire boek neemt je mee in alles wat komt kijken bij het borstvoeding van je kindje. Je leert wat jouw kindje nodig heeft en geeft praktische suggesties wat jij daarin kan betekenen.

Het Nieuwe Borstvoeding Boek is een makkelijk leesbaar boek. Het biedt ouders van kinderen die zich aan de borst voeden of willen gaan voeden, -en zeg nou eerlijk: welk kind wil dat niet?- handvatten om van die borstvoeding een geslaagde fijne periode te maken. Dit boek biedt óók handvatten aan ouders die niet willen, mogen of kunnen borstvoeden. Er staan geen regels in dit boek. Integendeel! Gonneke en Stefan, beiden lactatiekundigen, laten je zien wat je kunt doen om de werkelijke behoeften van je kind te ontdekken en daar naar te handelen. De blauwdruk, de oorspronkelijke behoeften van jouw kind zijn uitgangspunt voor de handreikingen die in dit boek aan de jonge ouders gegeven worden. Ze nemen daarbij geen blad voor de mond.

Christofoor boeken bij De Houten Trein Alkmaar: Christofoor wil boeken uitgeven, die de mens in staat stellen zich zelf innerlijk te vernieuwen en zijn horizon te verbreden, om daardoor de samenleving nieuwe impulsen te geven.

Christofoor geeft zowel boeken uit van Nederlandse als van internationale auteurs en illustratoren. De uitgeverij vierde in 2015 haar 40-jarig jubileum!

Extra informatie
9789060388426,Christofoor informatief

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items