opc_loader
7 dagen per week open! ZATERDAG van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Haba knikkerbaan [4 jaar +] uitbreiding gelijkmaker - haba 3559

Haba,HB3559,11111/0
19,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Haba knikkerbaan uitbreiding gelijkmaker - haba 3559

Eindelijk zullen ongelijke randen, zoals dat van een tapijt, niet langer een probleem zijn! Deze baan rust om een rond blok en zijn hoogte kan worden aangepast. 1 gelijkmakende baan 32 cm, 1 blok met boog en 6knikkers.

De Haba knikkerbaan van De Houten Trein speelgoed en kinderboekenwinkel uit Alkmaar is een geweldig stuk speelgoed. Vanaf 4 jaar kun je al starten met de Haba knikkerbaan. Zelfs de oudere kinderen vinden het geweldig. De Haba knikkerbaan is zeer geschikt om kinderen al spelenderwijs hun executieve functies te laten ontwikkelen. Voorzicht stapelen met de houten blokken is een uitdaging voor de jongere kinderen en het in bedwang houden van hun emoties is een belangrijk onderdeel. Als ze er eenmaal achter komen hoe leuk het eindresultaat van de Haba knikkerbaan kan zijn gaan ze ui zichzelf er steeds meer mee bouwen en dus worden de executieve functies steeds beter getraind. De Haba knikkerbaan is een echte must have….
Extra informatie
HB3559,Haba
Beoordelingen (0)
Haba knikkerbaan [4 jaar +] uitbreiding gelijkmaker - haba 3559 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: