opc_loader
ZATERDAG geopend van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur, op maandag gesloten

Spielstabil [1 jaar +] Zeef groot klassiek (geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan)

Spielstabil,spiel7701,101256/0
4,99
Voorraad
Voorraad:
  7  items
Beschrijving
Grote klassieke zeef
Artikelnummer 7701
De perfecte zeef voor grote onderzoekers:Met deze zeef van elastische kunststof kan het zand fijn worden gezeefd en kunnen kleine schatten optimaal worden gezeefd. De kindvriendelijke handvatten maken het gemakkelijk om de zeef vast te houden en het verkennen van het zand wordt een belevenis.
De zeef heeft een diameter van ca. 20,5 cm en is gemaakt van hoogwaardig, stabiel kunststof.
26 x 4,5 x 20,5 cm

stabiel - hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed uit Duitsland. Laat kinderen zorgeloos en speels de wereld ontdekken. Met dit doel voor ogen worden de spelstabiele producten ontwikkeld en zijn altijd een reden voor nieuwe en diverse spelervaringen. Jarenlange ervaring en een focus op speelgoed voor peuters maken de spielstabil-producten tot wat ze zijn: hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed geproduceerd in Duitsland dat bestand is tegen alle stress in het spel. speelstal is onderscheidend in design en uniek in kwaliteit. We waarderen hoogwaardige materialen, vormen en kleuren die bijzonder aangenaam zijn om aan te raken en optimale hygiënische eigenschappen hebben.
Extra informatie
spiel7701,Spielstabil
Beoordelingen (0)
Spielstabil [1 jaar +] Zeef groot klassiek (geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: