opc_loader
ZATERDAG geopend van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur, op maandag gesloten

Spielstabil [1 jaar +] schep groot klassiek (Geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan)

Spielstabil,spiel7801,101257/0
4,99
Voorraad
Voorraad:
  8  items
Beschrijving
Grote klassieke schop
Artikelnummer 7801
De grote schep voor grote maatjes:
Uitgerust met een superhandig handvat en gemaakt van elastisch plastic, mag deze schep in geen enkele zandbak ontbreken. Met de extra hoge bakrand kan veel zand in één keer worden geschept zonder het te verliezen. De hand van het kleine kind is ook beschermd.
De schep is ca. 23 cm lang en gemaakt van hoogwaardig, stabiel kunststof.
23 x 6,5 x 8 cm

stabiel - hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed uit Duitsland. Laat kinderen zorgeloos en speels de wereld ontdekken. Met dit doel voor ogen worden de spelstabiele producten ontwikkeld en zijn altijd een reden voor nieuwe en diverse spelervaringen. Jarenlange ervaring en een focus op speelgoed voor peuters maken de spielstabil-producten tot wat ze zijn: hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed geproduceerd in Duitsland dat bestand is tegen alle stress in het spel. speelstal is onderscheidend in design en uniek in kwaliteit. We waarderen hoogwaardige materialen, vormen en kleuren die bijzonder aangenaam zijn om aan te raken en optimale hygiënische eigenschappen hebben.
Extra informatie
spiel7801,Spielstabil
Beoordelingen (0)
Spielstabil [1 jaar +] schep groot klassiek (Geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: