opc_loader
ZATERDAG geopend van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur, op maandag gesloten

Spielstabil [1 jaar +] Emmer klassiek (geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan)

Spielstabil,spiel7204,101253/0
4,99
Voorraad
Voorraad:
  9  items
Beschrijving
Emmer klassiek
Artikelnummer 7204
De juiste emmer voor kleine zandkoningen:
deze emmer maakt deel uit van de basisuitrusting voor zandbak en strand. Omdat het speciaal is afgestemd op de behoeften van kleine zandgravers, zorgt het voor speelplezier in het zand. De elastische emmer met een vulvolume van 1,25 liter heeft aan de binnenkant een liter indeling en heeft een schenkrand. Zodat de inhoud eenvoudig op de geplande plek kan worden gegoten.
De emmer heeft een diameter van ca. 17,5 cm en is gemaakt van hoogwaardig, stabiel kunststof.
17 x 11,5 x 17,5 cm

stabiel - hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed uit Duitsland. Laat kinderen zorgeloos en speels de wereld ontdekken. Met dit doel voor ogen worden de spelstabiele producten ontwikkeld en zijn altijd een reden voor nieuwe en diverse spelervaringen. Jarenlange ervaring en een focus op speelgoed voor peuters maken de spielstabil-producten tot wat ze zijn: hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed geproduceerd in Duitsland dat bestand is tegen alle stress in het spel. speelstal is onderscheidend in design en uniek in kwaliteit. We waarderen hoogwaardige materialen, vormen en kleuren die bijzonder aangenaam zijn om aan te raken en optimale hygiënische eigenschappen hebben.
Extra informatie
spiel7204,Spielstabil
Beoordelingen (0)
Spielstabil [1 jaar +] Emmer klassiek (geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: