opc_loader
ZATERDAG geopend van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur, op maandag gesloten

Spielstabil [1 jaar +] Emmer groot klassiek (geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan)

Spielstabil,spiel7201,101255/0
7,99
Voorraad
Voorraad:
  8  items
Beschrijving
Grote emmer klassieker
Artikelnummer 7201
De grote emmer voor grote zandkoningen:
Met deze emmer kan veel zand of water tegelijk worden vervoerd. Dankzij het elastische plastic is de emmer comfortabel te dragen en perfect om mee te spelen. De emmer heeft aan de binnenzijde een liter indeling en heeft een vulvolume van ca. 2,5 liter.
De emmer heeft een diameter van ca. 18,5 cm en is gemaakt van hoogwaardig, stabiel kunststof.
21 x 16,5 x 18,5 cm

stabiel - hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed uit Duitsland. Laat kinderen zorgeloos en speels de wereld ontdekken. Met dit doel voor ogen worden de spelstabiele producten ontwikkeld en zijn altijd een reden voor nieuwe en diverse spelervaringen. Jarenlange ervaring en een focus op speelgoed voor peuters maken de spielstabil-producten tot wat ze zijn: hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed geproduceerd in Duitsland dat bestand is tegen alle stress in het spel. speelstal is onderscheidend in design en uniek in kwaliteit. We waarderen hoogwaardige materialen, vormen en kleuren die bijzonder aangenaam zijn om aan te raken en optimale hygiënische eigenschappen hebben.
Extra informatie
spiel7201,Spielstabil
Beoordelingen (0)
Spielstabil [1 jaar +] Emmer groot klassiek (geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: