opc_loader
ZATERDAG geopend van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur, op maandag gesloten

Spielstabil [1,5 jaar +] Klassieke schep (geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan)

Spielstabil,spiel7814,101251/0
2,99
Voorraad
Voorraad:
  15  items
Beschrijving
Klassieke schop
Artikelnummer 7814
De perfecte schep voor kleine zandkoningen:
Deze schep maakt deel uit van de basisuitrusting voor zandbak en strand. Omdat speciaal ontworpen voor de behoeften van de kleine zandkoningen, zorgt de schop voor plezier in het zand. Gemaakt van elastisch plastic en gemakkelijk vast te pakken, de vorm is onmiskenbaar.
De schep is ca. 19 cm lang en gemaakt van hoogwaardig, stabiel kunststof.
19 x 4 x 7 cm

stabiel - hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed uit Duitsland. Laat kinderen zorgeloos en speels de wereld ontdekken. Met dit doel voor ogen worden de spelstabiele producten ontwikkeld en zijn altijd een reden voor nieuwe en diverse spelervaringen. Jarenlange ervaring en een focus op speelgoed voor peuters maken de spielstabil-producten tot wat ze zijn: hoogwaardig en betrouwbaar speelgoed geproduceerd in Duitsland dat bestand is tegen alle stress in het spel. speelstal is onderscheidend in design en uniek in kwaliteit. We waarderen hoogwaardige materialen, vormen en kleuren die bijzonder aangenaam zijn om aan te raken en optimale hygiënische eigenschappen hebben.
Extra informatie
spiel7814,Spielstabil
Beoordelingen (0)
Spielstabil [1,5 jaar +] Klassieke schep (geef bij opmerking de kleurvoorkeur aan) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: