opc_loader
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Zonnespel [5 jaar +] Oogsttijd - Coöperatief spel van Zonnespel

Zonnespel
Zonnespel,9789079629121,17548/0
19,99
Voorraad
Voorraad:
  7  items
Beschrijving
Oogsstijd - Een Coöperatief spel van Zonnespel/Sunnygames

In het voorjaar hebben we allerlei groente gezaaid in de moestuin. Nu is het zomer en staat de tuin vol met heerlijke groente. Tijd voor de oogst!Tijdens het oogsten van de mais, wortelen, tomaten en boontjes gaat de warme zomer langzaam over in de gure herfst. Zal het lukken om alle groente te oogsten, voordat het herfst is?Oogsttijd is een eenvoudig te leren spel met een verrassende opbouw. De spelers ontdekken gaandeweg dat elkaar helpen veel kan opleveren! Ondergrens 3 jaar, 2-8 spelers, ca. 10 minuten speelduur.


Zonnespel of Sunnygames coöperatieve spellen bij De Houten Trein. Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor Zonnespel coöperatieve spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.Het assortiment van Zonnespel spellen bestaat momenteel uit 14 spellen oplopend in leeftijd van 3 tot en met 11 jaar instapleeftijd


Extra informatie
9789079629121,Zonnespel
Beoordelingen (0)
Zonnespel [5 jaar +] Oogsttijd - Coöperatief spel van Zonnespel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: