opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Zonnespel [5 jaar +] De geheime gang - Coöperatief spel van Zonnespel

Zonnespel
Zonnespel,9789079629077,17547/0
19,99
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving
De geheime gang - Coöperatief spel van Zonnespel

Vannacht hebben de dieven het huis doorzocht. Ze hebben drie kostbare voorwerpen meegenomen en verstopt in de geheime gang. Om middernacht komen ze terug om de buit op te halen. We zijn een team van detectives. We hebben de opdracht de diefstal te voorkomen! We proberen te ontdekken welke voorwerpen de dieven willen stelen. Als dit lukt voordat de klok 12 uur slaat, zijn we de dieven te slim af.

De Geheime Gang is een spannend geheugenspel. Het is belangrijk om te weten welk voorwerp waar ligt. De kinderen helpen elkaar om te onthouden wat ze ontdekken!

ondergrens is 5 jaar, 1-8 spelers, ca. 15 minuten speelduur.

Zonnespel coöperatieve gezelschapspellen:

Zonnespel of Sunnygames coöperatieve spellen bij De Houten Trein. Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor Zonnespel coöperatieve spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.Het assortiment van Zonnespel spellen bestaat momenteel uit 14 spellen oplopend in leeftijd van 3 tot en met 11 jaar instapleeftijd.

Dit betekent dat het spel geschikt is voor kinderen vanaf de aangegeven leeftijd, maar ook zeer geschikt is voor alle leeftijden daarboven. Het is ontzettend leuk om deze spellen te spelen met verschillende leeftijden, zelfs met volwassenen onderling
Extra informatie
9789079629077,Zonnespel
Beoordelingen (0)
Zonnespel [5 jaar +] De geheime gang - Coöperatief spel van Zonnespel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: