opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Zonnespel [4 jaar +] Waar woon jij - Coöperatief spel van Zonnespel

Zonnespel
Zonnespel,9789079629145,17550/0
19,99
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
Waar woon jij - Coöperatief spel van Zonnespel/Sunnygames

In wat voor huis wil jij wonen: een iglo, een tipi, een woonboot of juist een rijtjeshuis? Samen bouwen we huizen van over de hele wereld. Tijdens het bouwen kunnen aardbevingen, bosbranden, stormen en overstromingen de huizen beschadigen, dan kunnen we ze met elkaar repareren!

In het eerste spel krijgen de bouweers de opdracht om drie huizen te bouwen. Daarna bouwen we steeds een huis meer. Negen huizen bouwen is de grootste uitdaging! Maar lukt het dan ook om ze allemaal te beschermen tegen de natuurkrachten?

Waar woon jij? is een spannend bouwspel waarbij vooruitkijken en overleggen een grote rol spelen. Het spel heeft zeven speelniveaus en biedt daardoor, ook voor oudere kinderen, steeds een nieuwe uitdaging.

Instap leeftijd vanaf 4 jaar, 1-8 spelers, ca. 15 minuten. 

Zonnespel of Sunnygames coöperatieve spellen bij De Houten Trein. Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor Zonnespel coöperatieve spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.Het assortiment van Zonnespel spellen bestaat momenteel uit 14 spellen oplopend in leeftijd van 3 tot en met 11 jaar instapleeftijd.

Extra informatie
9789079629145,Zonnespel
Beoordelingen (0)
Zonnespel [4 jaar +] Waar woon jij - Coöperatief spel van Zonnespel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: