opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Zonnespel [4 jaar +] Prinses - Coöperatief spel van Zonnespel

Zonnespel
Zonnespel,9789079629060,17551/0
19,99
Voorraad
Voorraad:
  13  items
Beschrijving
Prinses - Coöperatief spel van Zonnespel

De prinses is betoverd en slaapt 100 jaar. Wij gaan naar het kasteel om haar te redden. Onderweg komen we hindernissen tegen zoals een slotgracht, een wachter en een donkere tunnel. Met de handige dingen die we onderweg vinden, kunnen we samen al deze hindernissen oplossen. Maar het wordt langzaam donker....Zal het lukken om op tijd bij de prinses te komen?
Prinses is een avontuurlijk spel dat zowel meisjes als jongens aanspreekt. Ze genieten ervan om samen te bedenken hoe ze de hindernissen op kunnen lossen. Het spel bevat een uitbreiding voor oudere kinderen.

voor kinderen vanaf 4 jaar, 2-4 spelers, ca. 15 minuten. 

Zonnespel of Sunnygames coöperatieve spellen bij De Houten Trein. Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor Zonnespel coöperatieve spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.Het assortiment van Zonnespel spellen bestaat momenteel uit 14 spellen oplopend in leeftijd van 3 tot en met 11 jaar instapleeftijd. 
Extra informatie
9789079629060,Zonnespel
Beoordelingen (0)
Zonnespel [4 jaar +] Prinses - Coöperatief spel van Zonnespel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: