opc_loader
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Zonnespel [4 jaar +] Parado - Coöperatief spel van Zonnespel

Zonnespel
Zonnespel,9789079629169,19162/0
14,99
Voorraad
Voorraad:
  7  items
Beschrijving
Parado - Coöperatief spel van Zonnespel

Kom je ook naar het grote verkleedfeest? Iedere speler verkleedt een aantal kinderen met gekke combinaties van verkleedkleren en voorwerpen. Als we bijna klaar zijn met verkleden komen de eerste bezoekers kijken. zijn ze er allemaal dan begit de grappigste parade die je ooit hebt meegemaakt! Parado is een cooperatief spel waarin de lol centraal staat. De spelers helpen elkaar om maffe outfits te maken!Voor oudere kinderen is er een spannende variant met meer strategie.

Zonnespel coöperatieve gezelschapspellen:

Zonnespel of Sunnygames coöperatieve spellen bij De Houten Trein. Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme. Kenmerkend voor Zonnespel coöperatieve spellen is de opbouwende, open sfeer die tijdens het spelen ontstaat.Het assortiment van Zonnespel spellen bestaat momenteel uit 14 spellen oplopend in leeftijd van 3 tot en met 11 jaar instapleeftijd.

Dit betekent dat het spel geschikt is voor kinderen vanaf de aangegeven leeftijd, maar ook zeer geschikt is voor alle leeftijden daarboven. Het is ontzettend leuk om deze spellen te spelen met verschillende leeftijden, zelfs met volwassenen onderling
Extra informatie
9789079629169,Zonnespel
Beoordelingen (0)
Zonnespel [4 jaar +] Parado - Coöperatief spel van Zonnespel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: