opc_loader
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Zonnespel [4 jaar +] Max de Kat - Coöperatief spel van Zonnespel

Zonnespel
Zonnespel,9789079629015,18055/0
24,99
Voorraad
Voorraad:
  28  items
Beschrijving
Max de Kat is een Coöperatief spel voor kinderen vanaf 4 jaar van Zonnespel/Sunnygames

Vogel, muis en eekhoorn zijn op weg naar hun holletje in de boom. Max de kat heeft honger en zit achter ze aan! De spelers zorgen samen voor de kleine diertjes. Elk diertje kent een kortere weggetje. Maar....Max de kat kent deze sluippaadjes ook! Gelukkig kunnen we Max weglokken met een lekker hapje.Max de kat is een spannendn strategiespel voor kinderen van alle leeftijden. Ze overleggen met elkaar, welk diertje brengen we als eerste thuis? Wanneer krijgt Max wat lekkers? En wat vind je ervan als Max toch een diertje weet te pakken?

Ondergrens is 4 jaar, 1-8 spelers, ca. 10 minuten speelduur.
Extra informatie
9789079629015,Zonnespel
Beoordelingen (0)
Zonnespel [4 jaar +] Max de Kat - Coöperatief spel van Zonnespel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: