opc_loader
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Zonnespel [4 jaar +] Kracht van 8 kaartspel - Coöperatief spel van Zonnespel

Zonnespel
Zonnespel,9789079629053,17555/0
20,99
Voorraad
Voorraad:
  10  items
Beschrijving
Kracht van 8 kaartspel: Doelstellingen: leren samenwerken, communicatie, verdraagzaamheid, respect Doelgroep: 4 tot en met 12 jaar Speciaal voor het basisschoolproject De kracht van 8 ontwikkelde Earth Games i.s.m. Zonnespel het kaartspel de Kracht van 8, 8 nieuwe cooperatieve spelvormen, voor 8 jaar speelplezier, voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het spel bestaat uit 42 speels geillustreerde kaarten. Op elke kaart staat een korte, positieve uitspraak met een daarbij horende tekening. De tekeningen tonen situaties uit het dagelijks leven van kinderen. Een clown en een dromer duiken onverwachts op tijdens het spel en zorgen voor verrassingen. Door deze cooperatieve spelvormen - de spelers spelen met elkaar in plaats van tegen elkaar- leren de kinderen samenwerken, overleggen en creatief denken. De spellen geven de kinderen een gevoel van eigenwaarde en de ervaring erbij te horen. Een positieve manier van met elkaar omgaan vloeit daaruit voort. Het Kracht van 8 kaartspel is geschikt voor alle groepen van de basisschool en is ook prima thuis te spelen! Ook wordt het spel veel gebruikt door therapeuten. Alle spellen kunnen met een groepje kinderen gespeeld worden; een deel ook met twee spelers of zelfs alleen
Extra informatie
9789079629053,Zonnespel
Beoordelingen (0)
Zonnespel [4 jaar +] Kracht van 8 kaartspel - Coöperatief spel van Zonnespel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: