opc_loader
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Zonnespel [10 jaar +] Antartica - Coöperatief spel van Zonnespel

Zonnespel
Zonnespel,9789079629008,17553/0
24,99
Voorraad
Voorraad:
  7  items
Beschrijving
Antartica - Coöperatief spel van Zonnespel

Het is zomer op de zuidpool. Twee jonge zeehonden en twee jonge pinguins leven op een smeltende ijsplaat. Ze moeten steeds verder zwemmen naar de scholen met vis. Bovendien varen er jagers rond die proberen de dieren te schieten.

De spelers zorgen ervoor dat de dieren veilig opgroeien. Ze kunnen patrouilleboten en helicopters inzetten om de dieren tegen de jagers te beschermen. De spelres winnen als alle dieren volwassen zijn geworden

ANTARTICA is een dynamisch strategie spel waarbij elke speler een eigen taak heeft. Samen houden de spelers de beweging van de vissen en de jagers goed in de gaten. Het spel kan op verschillende niveaus gespeeld worden. Instapleeftijd vanaf 10 jaar, 2-5 spelers, ca. 30 minuten

Zonnespel of Sunnygames coöperatieve spellen bij De Houten Trein. Steeds meer mensen ontdekken dat ze niet meer tegen maar liever met elkaar willen spelen. In Zonnespel coöperatieve spellen ervaren spelers de kracht van samenwerking. Er is een gezamenlijk doel dat bereikt wordt door samen creatief te denken en strategische beslissingen te nemen. Er zijn geen tegenstanders; het spel zélf zorgt voor de uitdaging. De spelers proberen samen te winnen, maar ze kunnen ook allemaal verliezen! In tegenstelling tot de gangbare 'competitiespellen', stimuleren de Zonnespel spellen vaardigheden als samenwerking, overleg en altruïsme.

Extra informatie
9789079629008,Zonnespel
Beoordelingen (0)
Zonnespel [10 jaar +] Antartica - Coöperatief spel van Zonnespel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: