opc_loader

Haba spel [8 jaar +] Landen van de wereld - 304215

Haba
Haba,hb304215,11176/0
29,95
x
Voorraad
Voorraad:
 8 items
Beschrijving

Haba spel [8 jaar +] Landen van de wereld - 304215

Op deze boeiende wereldreis moeten jullie de verschillende landen herkennen aan de hand van de vlag, hoofdstad of geografische ligging. Hierbij worden jullie geholpen door verschillende tips of jokerkaarten. Let op! Hoe minder tips een speler nodig heeft, hoe sneller hij rond de wereld reist, om als winnaar te eindigen!Inhoud:1 groot speelbord ‘wereldkaart’, 4 overzichtskaarten met landsvlaggen, 4 speelfiguren, 59 speelkaarten (51 landskaarten, 8 jokerkaarten), 1 dobbelsteen, 1 spelhandleiding.Korte instructies:• Spelbord in het midden leggen, aan elke speler een overzichtskaart met landsvlaggen en een speelfiguur geven.• De 51 landskaarten mengen en als verdekte stapel naast het spelbord leggen. Jokerkaarten en de dobbelsteen klaar houden.• De linker buur van de actieve speler draait telkens een landskaart om en geeft tips over het gezochte land.• Als het land geraden wordt, afhankelijk van het aantal tips maximum drie velden verdergaan.• Als een speler met zijn figuur voorbij het startveld komt, de ronde nog afmaken tot bij de startspeler. Wie het verste komt, wint het spel.

Het merk HABA

HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld.

Extra informatie
hb304215,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [8 jaar +] Landen van de wereld - 304215 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: