opc_loader

Haba spel [8 jaar +] Karuba – Het kaartspel - 303476 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb303476,17607/0
16,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Haba spel Karuba – Het kaartspel - 303476 - De Haba spellenwinkel

De spelers kiezen tactisch en slim twee kaarten uit hun hand en maken het hun medespelers moeilijk. Want wie het laagste aantal heeft, verliest een kaart. Daarna leggen ze met deze kaarten een optimaal wegennet om hun avonturiers met hun tempel te verbinden. Wie voertzijn avonturier op het beste pad door de jungle? De winnaar is degene die waardevolle schatten heeft verzameld en punten heeft gewonnen met zijn tempel. 96 spelkaarten (16 kaarten per speler), 1 overzichtskaart, 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb303476,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [8 jaar +] Karuba – Het kaartspel - 303476 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: