opc_loader

Haba spel [6 jaar +] Getallenrij - 304519

Haba
Haba,hb5494,14310/0
6,95
x
Voorraad
Voorraad:
 3 items
Beschrijving
Haba spel [6 jaar +] Getallenrij - 304519

De mol, het eekhoorntje en hun vriendjes hebben bij het spelen in het bos alle getallenkaartjes in de war gebracht. Nu moeten de spelers de getallen weer in de juiste volgorde krijgen. Ze hebben daarbij wat geluk nodig bij het omdraaien en moeten goed onthouden welke kaartjes hun medespelers al omgedraaid hebben. Wie als eerste een rij met acht opeenvolgende getallenkaartjes kan maken, wint het spel. Inhoud: 44 getallenkaartjes, 5 houten startkaartjes, 1 winnaarskaartje 'gouden eikel', 1 handleiding.
Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb5494,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [6 jaar +] Getallenrij - 304519 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items