opc_loader

Haba spel [5 jaar +] Tiny Park - 302745 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb302745,17562/0
12,95
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Haba spel Tiny Park - 302745 - De Haba spellenwinkel

De parkmanager bouwt een nieuw pretpark. Maar wat gebeurt er? Vlak ernaast trekken concurrenten een eigen pretpark op. Dat betekent dat je goed moet plannen. Dankzij de juiste mix van risico's nemen en geluk met de dobbelstenen worden de gegooide attracties zo exact op het bouwterrein gezet dat er geen leemtes ontstaan en het pretpark als eerste geopend kan worden!
4 bouwterreinen, 48 attractiekaartjes (in zes verschillende vormen), 5 dobbelstenen, 1 stickervel, 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb302745,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [5 jaar +] Tiny Park - 302745 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: