opc_loader

Haba spel [5 jaar +] Spin it! - 303745 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb303745,10986/0
6,95
x
Voorraad
Voorraad:
 4 items
Beschrijving
Haba spel Spin it! - 303745 - De Haba spellenwinkel

Een grappige combinatie van het klassieke kaartspel pesten en domino. De kermis is in de stad en de Spin it is de spectaculairste kermisattractie in de wijde omtrek. De vliegende auto’s suizen zo snel in het rond, dat de dieren alleen met hun beste vriend willen meerijden. Wie heeft geluk bij het draaien aan de Spin it-schijf en kan als eerste alle dierkaarten correct afleggen? 36 kaarten, Spin it-schijf (= draaischijf met pijl), 5 kleefpads, 1 spelhandleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb303745,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [5 jaar +] Spin it! - 303745 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: