opc_loader

Haba spel [5 jaar +] Slodderheks - 4921 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb4921,15695/0
19,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Haba fex spel Slodderheks - 4921 - De Haba spellenwinkel

Middernacht in het heksenwoud! De slodderheks brouwt haar beroemde toverdrank. Maar dat is helemaal niet zo eenvoudig, want de slordige heks vergeet vaak welke ingredienten ze al in de de toverketel heeft gegooid en welke nog ontbreken. De spelers moeten de slodderheks helpen om het ontbrekende ingedient te vinden. Maar alleen de snelste krijgt als beloning een toverdrank. 2-4 spelers, 5-99 jaar

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen van Haba zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.

Slodderheks is een spel waarbij de moeilijkheid toeneemt naarmate je meer functies aan het spel toevoegd. het begint eenvoudig en steeds als je een onderdeel beheerst wordt er een volgend onderdeel toegevoegd
Extra informatie
hb4921,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [5 jaar +] Slodderheks - 4921 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: