opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Haba spel [5 jaar +] Rallytrucks - 303687 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb303687,12830/0
9,95
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving
Haba spel Rallytrucks - 303687 - De Haba spellenwinkel

Met je rallytrucks raas je in de race en probeer je de beker van de turbo-geheugenrally te winnen. Daartoe heb je niet alleen paardenkracht nodig, maar ook een prima geheugen. Draai de geheugenkaarten in de juiste volgorde om en overtref je medespelers! Wie op het einde als eerste met zij rallytruck over de eindstreep is, wint het spel! Voor 2 - 4 spelers, geheugenspel.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb303687,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [5 jaar +] Rallytrucks - 303687 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: