opc_loader

Haba spel [5 jaar +] Piratenbuit - 303715 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb303715,1028/0
6,95
x
Voorraad
Voorraad:
 5 items
Beschrijving
Haba spel Piratenbuit - 303715 - De Haba spellenwinkel

De spelers kruipen in de huid van kleine piraten, die een reusachtige buit hebben gemaakt en deze nu onderling moeten verdelen. Omdat niemand dubbele buitkaartjes wil, mogen die ook aan medespelers geschonken worden. Daar zijn ze echter niet altijd blij mee. De winnaar is diegene die op het einde van het spel de meeste afzonderlijke buitkaartjes heeft verzameld.48 buitkaartjes (4 x 12 verschillende motieven), 1 spelfiguur Kat 'Ooglapje', 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen van Haba zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.

HABA SPEL ONDERDELEN:

Geachte ouders, lieve kinderen,
Na een vrolijk spelletje komt u plotseling tot de ontdekking dat een deel van het materiaal uit een HABA-spel ontbreekt en dat het nergens meer te vinden is. Geen probleem!
Via Haba kunt u losse onderdelen, sommige zijn alleen in sets te verkrijgen, bestellen. Stuur ons even een mailtje en wij sturen u de link door waar u de onderdelen kunt bestellen, super simpel en tegen zeer geringe kosten!
Extra informatie
hb303715,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [5 jaar +] Piratenbuit - 303715 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: