opc_loader

Haba spel [5 jaar +] Glibbergebibber - 301340 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb301340,13975/0
12,50
x
Voorraad
Voorraad:
 4 items
Beschrijving
Haba spel Glibbergebibber - 301340 - De Haba spellenwinkel

De oude torenklok slaat middernacht! Snel laden de drie spokenjagers groene glibbermunitie bij in hun zelfgemaakt glibberpistool en gaan samen het kasteel binnen. Zullen ze het klaarspelen om de griezelige spoken met een flinke portie glibber te raken en te vangen voordat het spookuur voorbij is? Daarbij moeten ze goed oppassen: als ze in de val lopen, moeten ze de kerker in!3 spokenjagers, 24 kaarten (18 spookkaarten, 3 kerkerkaarten, 2 sleutelgatkaarten, 1 kasteelpoortkaart), 1 klok (= draaischijf), 18 porties glibbermunitie, 1 dobbelsteen, 1 handleiding met spelregels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb301340,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [5 jaar +] Glibbergebibber - 301340 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: