opc_loader

Haba spel [5 jaar +] Gewoon geweldig! - 5530

Haba,HB5530,11312/0
17,95
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Haba spel Gewoon geweldig! - 5530 - De Haba spellenwinkel

Bruno Beer heeft altijd berehonger en is daarom altijd op zoek naar zijn absolute lievelingskostje: honing. Omdat hij er nooit genoeg van kan krijgen, neemt hij gewoon alle honingpotten mee die hij tegenkomt. Maar kan hij de steeds hoger wordende stapel nog wel dragen? Of valt alles voor zijn neus in stukken? Komt in Nederlandse verpakking.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.
Extra informatie
HB5530,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [5 jaar +] Gewoon geweldig! - 5530 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)

Laatst bekeken items