opc_loader

Haba spel [4 jaar +] Slot Siddersteen – Het kaartspel/memory - 4736 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb4736,13013/0
7,95
x
Voorraad
Voorraad:
 7 items
Beschrijving
Haba spel Slot Siddersteen – Het kaartspel/memory - 4736 - De Haba spellenwinkel

Vandaag moeten de kleine spookjes bewijzen dat ze de slotbewoners met een luid „boe!“ aan het schrikken kunnen maken. Steeds mogen er slechts bepaalde bewoners aan het schrikken worden gemaakt. Alleen wie een goed geheugen heeft en de meeste slotbewoners kan onthouden, wordt meesterspook.4 spoken (in vier kleuren), 36 spookkaarten, 20 slotbewonerkaarten, spelregels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb4736,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [4 jaar +] Slot Siddersteen – Het kaartspel/memory - 4736 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: