opc_loader

Haba spel [4 jaar +] Pony jumping - 5757 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb5757,11264/0
9,95
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Haba spel Pony jumping - 5757 - De Haba spellenwinkel

De vier pony’s zijn echte kleine, wilde paarden. Het liefst testen ze wie van hen het snelst is. Geen hindernis is ze te hoog en geen beekje te breed. De spelers helpen hun pony over een of meer hindernissen te springen al naargelang de gegooide kleuren op de dobbelstenen. Wie springt met zijn pony als eerste over de laatste hindernis? 4 pony‘s, 4 kleurendobbelstenen, 12 hinderniskaarten, spelregels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen van Haba zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb5757,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [4 jaar +] Pony jumping - 5757 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: