opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Haba spel [4 jaar +] Piraat & co - Miauw miauw - 303295 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb303295,11766/0
7,95
Voorraad
Voorraad:
 3 items
Beschrijving
Haba spel Piraat & co - Miauw miauw - 303295 - De Haba spellenwinkel

Vier moedige piraten houden een onstuimige race naar het legendarische schateiland. Daarbij probeert elke speler als eerste zijn kaarten af te leggen. Alleen wie zowel geluk als de juiste tactiek heeft, kan de ronde winnen en mag met zijn schip een stap richting het schateiland zeilen. Wie kan deze race winnen?36 piratenkaarten, 16 speciale kaarten, 1 zeeroutekaart, 1 schateilandkaart, 4 piratenschepen, 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb303295,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [4 jaar +] Piraat & co - Miauw miauw - 303295 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: