opc_loader

Haba spel [4 jaar +] mini spel in blikje - kleurenrups - 301318

Haba
Haba,hb301318,17710/0
7,95
x
Voorraad
Voorraad:
 4 items
Beschrijving
Haba mini spel in blikje - kleurenrups - 4 jaar + - 301318 - De Haba spellenwinkel

Ritsel, ritsel - wat kruipt daar? Het zijn de vrolijke kleurenrupsen die één voor één onder de blaadjes vandaan kruipen. Wie met een beetje dobbelsteengeluk als eerste de eigen rups compleet maakt, wint het spel.4 rupsenkopjes, 24 lichaamsdelen in 6 kleuren, 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.

HABA SPEL ONDERDELEN:

Geachte ouders, lieve kinderen,
Na een vrolijk spelletje komt u plotseling tot de ontdekking dat een deel van het materiaal uit een HABA-spel ontbreekt en dat het nergens meer te vinden is. Geen probleem!
Via Haba kunt u losse onderdelen, sommige zijn alleen in sets te verkrijgen, bestellen. Stuur ons even een mailtje en wij sturen u de link door waar u de onderdelen kunt bestellen, super simpel en tegen zeer geringe kosten!
Extra informatie
hb301318,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [4 jaar +] mini spel in blikje - kleurenrups - 301318 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: