opc_loader

Haba spel [4 jaar +] Little Fox Dierendokter - 302799 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb302799,16188/0
6,95
x
Voorraad
Voorraad:
 4 items
Beschrijving
Haba spel Little Fox Dierendokter - 302799 - De Haba spellenwinkel

Het is druk in de boomhutpraktijk: de egel is verkouden, de vleermuis heeft zijn vleugel verstuikt en de haas heeft een buil op zijn kop. Help de kleine vos om de patiënten juist te behandelen. Daarvoor heb je wat geluk nodig met de dobbelstenen. Wie verzorgt als eerste 5 verschillende dieren?
30 patiëntkaartjes, 4 dierenartskaartjes, 3 dobbelstenen met geneesmiddelen, 1 stickervel, 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb302799,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [4 jaar +] Little Fox Dierendokter - 302799 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: