opc_loader

Haba spel [4 jaar +] Kat & co - Miauw miauw - 302517 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb302517,11764/0
7,50
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Haba spel Kat & co - Miauw miauw - 302517 - De Haba spellenwinkel

Vier kleine katjes strijden in een grappige wedstrijd om de beste plaats in het mandje. Alleen als de kleur of het motief overeenkomt, mag een van de kleurrijke kaarten worden afgelegd. Wie als eerste al zijn kaarten kwijt is, mag als beloning met zijn katje een stap in de richting van het mandje zetten. Met een beetje geluk slaag je erin deze vrolijke wedstrijd te winnen.36 dierenkaarten in 4 kleuren, 16 speciale kaarten, 1 weidekaart, 1 mandkaart, 4 katten (in 4 kleuren), 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb302517,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [4 jaar +] Kat & co - Miauw miauw - 302517 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: