opc_loader

Haba spel [4 jaar +] Draken jacht - 304162

Haba
Haba,hb304162,10666/0
9,95
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Haba spel [4 jaar +] Draken jacht - 304162

De drakenburcht wordt belaagd door draken die telkens weer burchtbewoners gevangen nemen. De spelers moeten helpen. Door met de dobbelstenen de juiste kleuren te gooien, proberen ze de brutale draken te verjagen, zodat de burchtbewoners zich kunnen bevrijden. Dat is echter niet zo eenvoudig, want dobbelstenen waarmee zwart is gegooid, belanden direct in de waterput. Wie bij de bevrijding van de burchtbewoners de meeste sterren heeft verzameld, wint het spel.
Inhoud:4 drakenplaatjes, 1 groot waterbronplaatje, 20 burchtbewonersplaatjes, 8 narrenplaatjes, 4 gekleurde dobbelstenen, 1 handleiding. Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie.
Extra informatie
hb304162,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [4 jaar +] Draken jacht - 304162 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items