opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Haba spel [4 jaar +] Draak Dondertand - Kwartet - 303299 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb303299,13012/0
7,95
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving
Haba spel Draak Dondertand - Kwartet - 303299 - De Haba spellenwinkel

Draak Dondertand en zijn vrienden spelen vandaag kwartet! Wie mag meespelen? Met wat concentratie en de juiste portie geluk kun je vier dezelfde kaarten verzamelen en zo een kwartet vormen. Als beloning krijg je dan een vuurkristal. Wie slaagt erin om de meeste vuurkristallen te verzamelen?32 kwartetkaarten, 6 rotsblokkenkaarten, 8 vuurkristallen, 1 handleiding.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb303299,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [4 jaar +] Draak Dondertand - Kwartet - 303299 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: