opc_loader

Haba spel [3 jaar +] mini spel in blikje - zwarte pieten - 301320 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb301320,15200/0
9,99
x
Voorraad
Voorraad:
 2 items
Beschrijving
Haba mini spel in blikje - zwarte pieten - 301320 - De Haba spellenwinkel

Wie is bang voor Zwarte Piet? Niemand! En toch wil niemand hem hebben, want degene die er aan het einde van het spel nog mee in zijn hand zit, krijgt zijn neus zwart geschminkt en verliest het spel.33 speelkaarten, 1 schminkstift, 1 handleiding met spelregels.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen van Haba zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.
Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie
Extra informatie
hb301320,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] mini spel in blikje - zwarte pieten - 301320 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: