opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Haba spel [3 jaar +] mini spel in blikje - wie ben ik - 301323 - De Haba spellen winkel

Haba
Haba,hb301323,15198/0
11,95
Voorraad
Voorraad:
  5  items
Beschrijving
Haba mini spel in blikje - wie ben ik - 301323 - De Haba spellenwinkel

Wat ben ik? Misschien een bakker, een leeuw of een theepot? Win dit leuke spel door strategische vragen te stellen . Met Nederlandse spelregels. In een blikken doosje.

Het merk HABA
HABA staat bekend om de fabricatie van kindvriendelijk, hoogkwalitatieve en grotendeels houten spellen. De spellen van HABA zijn erop gericht de kinderen al spelend te stimuleren. Maar ze zullen de spelers ook veel plezier geven. De spellen van Haba zijn met een origineel design en een goede verbeelding ontwikkeld. Veel spellen hebben onderscheidingen ontvangen zoals ‘Spel van het jaar’ en de ‘Duitse spellenprijs’.

Sinds 2010 draagt HABA het PEFC kwaliteitsmerk. Dit attest staat voor duurzaam bosbeheer. Zo blijven onze bossen ook de komende generaties behouden als arbeidsplaats, als recreatieruimte of als bron van energie

Extra informatie
hb301323,Haba
Beoordelingen (0)
Haba spel [3 jaar +] mini spel in blikje - wie ben ik - 301323 - De Haba spellen winkel heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: